Spalatorie covoare Zdrapti

Spalatorie Covoare Mochete Zdrapti

Spalatorie covoare Zdrapti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Zdrapti: Spalatorie Covoare Mochete Zdrapti.

Spalatorie profesionala de Covoare, Mochete. Preluare/Livrare la domiciliul clientului.
Spalare Paturi duble de 2 persoane | Paturi simple, Pilote, Coverturi de pat, Husa saltea, Jucarii de plus
0730 160 539 / 0730 160 538

Despre Noi

spalatorie covoare brad zdraptiSpalatoria profesionala de covoare Zdrapti va ofera servicii de spalatorie covoare cu aparatura de ultima generatie, masina automata profesionala de spalare, uscatorie cu dezumidificare, precum si centrifuga de stors covoare, avand avantajul uscarii rapide fara mirosuri neplacute. Igienizarea covoarelor, paturilor si pilotelor se face atat prin spalare, cat si prin uscare.

Spalam covoare si mochete, pilote sau alte asternuturi de dimensiuni mari, cu ridicare si livrare la domiciliul clientului in  Zdrapti, Taratel, Brad, Barza, Criscior, Mihaileni si imprejurimi. Va oferim cele mai bune servicii de curatare, spalare si uscare a covoarelor. Folosim doar detergenti speciali: duri cu murdaria, dar delicati cu tesatura. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Desprafuirea covoarelor se realizeaza pe ambele fete cu utilaje dotate cu dispozitive vibratorii, cu aspirare concomitenta a prafului, ceea ce permite eliminarea acestuia in profunzime si totodata protejaza firele si urzeala.

Detinem si masina de spalat profesionala de 20 kg cu care putem spala textile de mari dimensiuni, pilote, paturi, cuverturi, huse saltea, jucarii de plus, etc

Uscarea covoarelor se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare, camere de uscare prevazute cu ventilator si dezumdificator. 

 

Galerie foto