Spalatorie covoare Zalau

Spalatorie Covoare Zalau

Spalatorie covoare Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Zalau: Spalatorie Covoare Zalau.

spalatorie covoare zalauSpalatorie covoare cu ridicare si livrare gratuita Zalau,  prestam servicii cu aparatura de ultima generatie monodisc si jet de inalta presiune, uscatorie cu dezumidificare, precum si centrifuga de stors covoare avand avantajul uscari rapide fara mirosuri neplacute.

Folosim produse profesionale pentru spalatul covoarelor, detergenti speciali care pastreaza culorile initiale, tratamente de calitate care lasa covoarele sa respire si care le dau un miros placut si imbietor.

Cu ajutorul unei centrifugi profesionale, covorul este stors si se indeparteaza aproape in totalitate apa din tesaturi. Covorul nu este afectat deloc, nu este deformat, deoarece acest echipament actioneaza conform principiilor tehnologice de ultima generatie.

Uscarea – poate cel mai important pas al spalatului covoarelor – se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare – camere de uscare prevazute cu ventilatie, caldura si umiditate controlate electronic!

Galerie foto