Spalatorie covoare Videle

Spalatorie Covoare Perne Videle

Spalatorie covoare Videle reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Videle: Spalatorie Covoare Perne Videle.

Despre Noi

SPALATORIE DE COVOARE SI PERNE VIDELE
Spalatorie Covoare, Mochete, Pilote, Paturi
Curatatorie de perne si pilote cu puf sau fulgi | Confectionare perne si pilote la dimensiunea dorita

Spalam covoare si mochete, pilote si perne de orice fel, pleduri, huse de pat sau alte asternuturi de dimensiuni mari, cu ridicare si livrare la domiciliul clientului in Videle si imprejurimi. Folosim utilaje moderne pentru curatarea si igienizarea covoarelor dvs: deprafuitor, masina de spalat, centrifuga, dezumidificator, masina de finisat. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

 

Uscarea covoarelor se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare, camere de uscare prevazute cu ventilator si dezumdificator.

Daca aveti un covor murdar sau o perna umpluta cu puf, cu burduful murdar, deformata, care nu va mai place, sunati-ne! Va aducem inapoi covorul impecabil de curat si perna igienizata, dezinfectata si cu un burduf nou!

 

Curatam pilote si perne din puf sau umplutura sintetica, huse, pleduri, cuverturi si paturi de mari dimensiuni. Daca aveti o perna care nu se mai potriveste la dimensiuni cu noile fete de perna, perna poate fi redimensionata.

Curatam pernele si pilotele din pene si puf, curatarea fiind una uscata - umplutura este scoasa din perna veche, introdusa intr-un aparat unde va fi centrifugata, aspirata de praf, tratata cu raze ultra violete pentru a distruge acarienii si optional aromatizata. Dupa acest proces, umplutura va trece intr-un dos nou de perna. Pretul curatarii pilotei de puf variaza in functie de dimensiuni si dupa cum se doreste sau nu un dos nou.

 

De asemenea, curatam (prin spalare) pilotele si pernele din fibre sintetice, husele, pledurile, paturile si cuverturile de mari dimensiuni.

 

Curatare diverse tapiterii: auto, coltare, fotolii, canapele, scaune