Spalatorie covoare Vatra Dornei

Spalatorie Covoare Vatra Dornei

Spalatorie covoare Vatra Dornei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Vatra Dornei: Spalatorie Covoare Vatra Dornei.


Spalatorie profesionala de Covoare Vatra Dornei

Despre Noi

Spalatorie profesionala de covoare Vatra Dornei,cu o linie completa de echipamente pentru spalarea covoarelor. Oferim servicii de spalatorie si curatatorie covoare la preturi extrem de accesibile.

 

Spalam covoare si mochete, pilote sau alte asternuturi de dimensiuni mari, cu ridicare si livrare la domiciliul clientului in Vatra Dornei si imprejurimi. Folosim utilaje moderne pentru curatarea si igienizarea covoarelor dvs: deprafuitor, masina de spalat, centrifuga, dezumidificator, masina de finisat. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Uscarea covoarelor se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare, camere de uscare prevazute cu ventilator si dezumdificator.

                            

Servicii

Spalatorie covoare, mochete, pilote

- Covoatele se spala cu detergenti speciali, se limpezesc bine, se storc prin centrifugare, se usuca in mediu controlat - rezultatul este unul foarte bun, covoarele sunt foarte frumoase.

- Etapele spalarii - etichetare, masurare, desprafuire, inmuiere, spalare pe fata si pe dos, limpezire din abundenta, pe platforma si in centrifuga, stoarcere prin centrifugare si uscare in mediu controlat, in spatiu dotat cu ventilator si dezumidificator.

- Eliminarea apei si uscarea controlata (rapida) sunt procesele care asigura mirosul frumos intrucat apa ramasa in covor este cauza mirosului neplacut.