Spalatorie covoare Targu Mures

Spalatorie Covoare Targu Mures - Mississippi Carpet Wash

Spalatorie covoare Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Targu Mures: Spalatorie Covoare Targu Mures - Mississippi Carpet Wash.

Spalatorie Profesionala de Covoare Mississippi CarpetWash
Preluare si livrare de la domiciliu in Targu Mures, Sangeorgiu de Mures si imprejurimi.
0799.998.899

Despre Noi

Spalatoria profesionala de covoare Mississippi Targu Mures va ofera servicii de spalare si curatare covoare cu ridicare si livrare la domiciliul clientului in Targu Mures si Sangeorgiu de MuresOferim servicii de spalare a covoarelor pentru persoane fizice, dar si pentru hoteluri, restaurante, scoli, camine, spitale etc. 

Detinem utilaje moderne pentru curatarea si igienizarea covoarelor dvs: tren de spalat covoare, cu 5 perii rotative, perie electrica de spalat covoare, deprafuitor, centrifuga, dezumidificator, masina de finisat. 

Transportul este gratuit pe toata raza orasului Targu Mures si Sangeorgiu de Mures, neconditionat de numarul covoarelor sau de suprafata totala ridicata. Atit la ridicare cat si la livrare noi aducem covoarele pana in casa si de multe ori le scoatem de sub mobila si le asezam la locul lor cand este vorba de o persoana bolnava, singura sau in varsta.

Un alt element care ne-a asigurat in timp locul pe piata este continua cautare de imbunatatire a activitatii si cand spun asta ma refer in primul rand la procesul de spalare dar nu numai.

spalatorie covoare targu mures

Noi am spalat intotdeauna traditional, asa cum stiu toti clientii nostrii ca se spala covoarele, asa cum le-ar spala ei insisi daca ar avea timp si loc: pe jos, cu furtunul cu apa rece si cu peria.

Cu ajutorul periei electrice de spalat covoare care inlocuieste munca fizica a omului cu o rotatie si presiune precis calculata, in asa fel incat ceea ce am putea face cu mana in 2-3 ore de efort considerabil sa poata fi facut in circa 10 min de periaj atent, la 190rot/min. Diametrul de 50 cm al perie din plastic, lungimea firului periei de 5 cm cat si presiunea exercitata de greutatea plasata deasupra periei (27kg) asigura un periaj suficient de profund ca sa nu ramana nici urma de murdarie in fibra covorului.

spalatorie covoare mures

Inaintea spalarii covoarelor, ele trec printr-un desprafuitor care indeparteaza praful din covoare.

  • detergentul lichid, este special conceput pentru covoare si tapiterii este dur si delicat in acelasi timp cu covorul fiind un produs fabricat in Germania pentru uz professional.
  • centrifuga pentru stoarcerea covoarelor de pana la 3 m lungime lucreaza cu 1200 rotatii/minut, care scurteaza timpul necesar uscarii de la 7-10 zile pana la 2-4 zile.
  • dezumidificatorul care asigura in 6 ore o uscare perfecta a covoarelor indiferent de temperatura si umiditatea de afara.

Folosim doar detergenti speciali: duri cu murdaria, dar delicati cu tesatura. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute. Va oferim cele mai bune servicii de curatare la domiciliu sau la birou pentru tapiterii canapele, scaune etc.

Pastreaza un mediu curat in casa ta, oferind confort si siguranta celor dragi. Covoarele mai curate semnifica o casa mai curata.

curatare covoare tg mures.jpg

Pentru covoarele care apartin iubitorilor de animale de casa (caini ,pisici etc.) si care poarta urme olfactive de urina avem o veste buna: la spalarea acestor covoare folosim un neutralizator de mirosuri care reuseste in foarte multe cazuri sa inlature mirosul persistent de urina (din pacate nu reusim in toate cazurile in totalitate, stiindu-se ca urina de animale contine feromoni cu rol de mesaj chimic care nu reactioneaza la niciun produs cunoscut de pe piata mondiala).

Franjurii covoarelor au parte de un tratament separat, dupa uscare, un tratament de inalbire cu rezultate foarte bune (franjurii raman albi dupa spalare).

Uscarea se face intr-o incinta izolata unde un dezumidificator are capacitatea de a extrage 20 L apa / ora, facand posibila uscarea covoarelor in cca 6 h, indiferent de temperatura de afara.

uscare covoare targu mures.jpg

Tipul acesta de uscare foarte natural ne permite sa pastram tarifele, la niveluri suportabile si in plus este poate cel mai putin invaziv mod de uscare. Nu afecteaza culorile, intrucat le uscam ferite de soare. Circulatia continua a aerului pe toate fetele covorului este asigurata de distanta suficienta intre covoare si de faptul ca uscatoarul se afla la cca 20 cm inaltime de sol in zona unde aerul circula tot timpul astfel nu prind miros nici cand umiditatea de afara depaseste 80%.

livrare covoare mures.jpg

Petelor care se afla pe covoare incercam sa le venim de hac desi nu suntem o curatatorie chimica. Avem cele necesare ca sa scoatem pete cum ar fi :cele de cafea, ulei proaspat, vin alb, rugina, pix, carioca, cerneala, inclusiv - proteine animale.

Inainte de livrare covoarele se aspira cu un aspirator puternic cu doua motoare.Se indeparteaza scamele sau parul de animale care au mai ramas dupa spalare cu ajutorul periilor din plastic.