Spalatorie covoare Pascani

Spalatorie Covoare si Haine Pascani

Spalatorie covoare Pascani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Pascani: Spalatorie Covoare si Haine Pascani.


Spalatorie profesionala de Covoare, mochete, pilote, paturi, plapume Pascani

Curatare si curatatorie haine si incaltaminte
Curatare si dezinfectare perne din puf și pene
Confectionam perne noi orice dimensiune. Folosim dos din bumbac 100%.

Curatam saltele,canapele,mocheta lipite,tapiterie masini,prin metoda injectie,extractie - la domiciliul clientului


0787.521.102

Program
Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sambata: 08:00 - 12:00

Despre Noi

Clinica de Covoare - Spalatorie profesionala de covoare Pascani va ofera servicii de spalatorie covoare cu aparatura de ultima generatie, masina automata profesionala de spalare,uscatorie cu dezumidificare, precum si centrifuga de stors covoare, avand avantajul uscarii rapide fara mirosuri neplacute.

    

 

spalatorie covoare pascani

Spalam covoare si mochete, pilote sau alte asternuturi de dimensiuni mari, cu ridicare si livrare la domiciliul clientului in Pascani si imprejurimi. Va oferim cele mai bune servicii de curatare, spalare si uscare a covoarelor. Folosim doar detergenti speciali: duri cu murdaria, dar delicati cu tesatura. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Asiguram atat ridicarea covoarelor de la adresa clientului, cat si returnarea acestora la adresa indicata, în functie de programul clientului.

Desprafuirea covoarelor se realizeaza pe ambele fete cu utilaje dotate cu dispozitive vibratorii, cu aspirare concomitenta a prafului, ceea ce permite eliminarea acestuia in profunzime si totodata protejaza firele si urzeala.

Uscarea covoarelor are loc in camere de uscare, intens ventilate, cu temperatura si umiditate atent controlate! Astfel, in cateva ore, covoarele tale sunt perfect uscate!

Te asteptam la spalatoria noastra situata in Pascani, pe str. Fantanele (de la Penny spre service Radeanu), pe partea stanga.

Preturi covoare

 

  • 11.5 lei/ mp

 

  • 12 lei/ mp - cu transport pe raza localitatii Pascani

 

Preturi curatat perne

  • 40/40 - 23 ron
  • 40/60 - 25 ron
  • 50/70 - 33 ron
  • 60/60 - 33 ron
  • 70/70 - 35 ron