Spalatorie covoare Orsova

Spalatorie Covoare Drobeta - CLEAN Carpet

Spalatorie covoare Orsova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Orsova: Spalatorie Covoare Drobeta - CLEAN Carpet .

 Clean Carpet Drobeta S.R.L 
 Spalatorie Profesionala de Covoare 
 0748.989.888 

Program
Luni - Sambata: 09:00 - 18:00

"azi ridicăm, mâine livrăm"

Despre Noi

Spalatoria profesionala de covoare Clean Carpet Drobeta-Turnu Severin este dotata cu o linie completa de echipamente profesionale precum: desprafuitor, masina automata cu 8 perii, centrifuga si dezumidificator. Spalam si uscam covoarele dvs in 24 ore indiferent de vreme! Covoarele dvs. vor avea parte de un tratament special: inlaturarea petelor, inviorarea culorilor si eliminarea mirosurilor neplacute.

      

Folosim aparatura automata pentru spalarea covoarelor, dezumidifcatoare profesionale special concepute pentru uscarea rapida si in volum mare a covoarelor.

  • Spalam cu detergenti profesionali
  • Uscam cu dezumidifcatoare industriale
  • Azi ridicam, maine livram

            

Suntem pe piata de 12 ani, activam pe toata raza municipiului Drobeta Turnu Severin si in imprejurimi.

  1. Ne deplasam la fiecare client acasa
  2. Ridicam covoarele
  3. Calculam totalul de plata
  4. Spalam covoarele, le uscam
  5. Ziua urmatoare le livram

Desprafuirea covoarelor se realizeaza pe ambele fete cu utilaje dotate cu dispozitive vibratorii, cu aspirare concomitenta a prafului, ceea ce permite eliminarea acestuia in profunzime si totodata protejaza firele si urzeala.

Cu ajutorul unei centrifugi profesionale, covorul este stors si se indeparteaza aproape in totalitate apa din tesaturi. Covorul nu este afectat deloc, nu este deformat, deoarece acest echipament actioneaza conform principiilor tehnologice de ultima generatie.

Uscarea covoarelor are loc in camere de uscare, intens ventilate, cu temperatura si umiditate atent controlate! Astfel, in cateva ore, covoarele tale sunt perfect uscate!

Servicii

Oferim servicii de spalare, curatare si uscare a covoarelor de orice marimi.

Ne deplasam la domiciliul clientilor pentru a ridica covoarele de acasa.

- Covoatele se spala cu detergenti speciali, se limpezesc bine, se storc prin centrifugare, se usuca in mediu controlat - rezultatul este unul foarte bun, covoarele sunt foarte frumoase.

- Etapele spalarii - etichetare, masurare, desprafuire, inmuiere, spalare pe fata si pe dos, limpezire din abundenta, pe platforma si in centrifuga, stoarcere prin centrifugare si uscare in mediu controlat, in spatiu dotat cu ventilator si dezumidificator.

- Eliminarea apei si uscarea controlata (rapida) sunt procesele care asigura mirosul frumos intrucat apa ramasa in covor este cauza mirosului neplacut.

preturi-spalatorie-covoare-drobeta.jpg