Spalatorie covoare Nazna

Spalatorie Covoare Nazna

Spalatorie covoare Nazna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Nazna: Spalatorie Covoare Nazna.

Spalatorie Profesionala de Covoare si Articole Textile Nazna
Spalatorie covoare, mochete, geci, paturi, pilote, draperii, perdele, lenjerii, fete de masa
Preluare si livrare de la domiciliu Nazna, Sancraiu de Mures, Targu Mures si imprejurimi.

Despre Noi

Spalatoria profesionala de covoare Nazna va ofera servicii de spalare si curatare covoare si articole textile, haine, geci, paturi, draperii, saltele, pilote, pilote, lenjerii, sau alte asternuturi de dimensiuni mari, cu ridicare si livrare la domiciliul clientului in Nazna si imprejurimi. Detinem utilaje moderne pentru curatarea si igienizarea covoarelor dvs: deprafuitor, masina de spalat, centrifuga, dezumidificator, masina de finisat. 

 

Folosim doar detergenti speciali: duri cu murdaria, dar delicati cu tesatura. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute. Va oferim cele mai bune servicii de curatare la domiciliu sau la birou pentru tapiterii canapele, scaune etc.

Pastreaza un mediu curat in casa ta, oferind confort si siguranta celor dragi. Covoarele mai curate semnifica o casa mai curata.

Asiguram atat ridicarea covoarelor de la adresa clientului, cat si returnarea acestora la adresa indicata, în functie de programul clientului.

Uscarea covoarelor se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare, camere de uscare prevazute cu ventilator si dezumdificator.

                                         
 

 

Galerie foto