Spalatorie covoare Mioveni

Spalatorie Covoare Pilote Paturi Perne Haine Mioveni

Spalatorie covoare Mioveni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Mioveni: Spalatorie Covoare Pilote Paturi Perne Haine Mioveni.


Spalatorie profesionala de covoare Mioveni
0753.374.138

Program
Luni-Vineri: 08:00 - 18:00

Despre Noi

spalatorie covoare mioveniSpalatoria automata de covoare Mioveni va ofera servicii de spalare profesionala a covoarelor cu utilaje automate, pentru persoane particulare, dar si pentru hoteluri, restaurante, scoli, camine, spitale si intreprinderi.

Pastreaza un mediu curat in casa ta, oferind confort si siguranta celor dragi. Covoarele mai curate semnifica o casa mai curata.

Spalarea covoarelor face parte din rutina fiecarei case, procedura ce trebuie urmata cel putin o data pe an pentru a va bucura un timp indelungat de culorile vii si aspectul nou al covoarelor. Folosim doar detergenti speciali: duri cu murdaria, dar delicati cu tesatura. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

 

spalatorie covoare mioveni

Praful din covoare se transforma in noroi cand se amesteca cu apa nesesara spalarii, de aceea spalatoria noastra recomanda:

  • desprafuirea covoarelor inainte de spalare cu desprafuitorul automat de covoare.
  • elimina cea mai mare parte din praful retinut in fibra covoarelor
  • scoate pietricelele din covoarele cu fir lung de tip shaggy

Dispunem de linie automata completa pentru spalarea covorului dumneavoastra.

  • Desprafuitor automat de covoarespalare curatare covoare arges
  • Masina automata de ultima generatie pentru spalarea covoarelor
  • Centrifuga pentru stoarcerea covoarelor (scoate 95% din umiditate)
  • Masina de finisat covoare (aspira si periaza covorul)
  • Uscatorie profesionala ce poate usca pana la 300 mp in doar cateva ore

Uscarea covoarelor se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare, camere de uscare prevazute cu ventilator si dezumdificator.

Eliminarea apei si a impuritatilor din covoare e cea mai mare provocare. Aceasta se face foarte usor cu ajutorul centrifugii de stors covoare:

  • clateste covoarele cu adaos de apa curata in prima parte a stoarcerii.
  • in doar 3 minute, 95% din apa din covoare este eliminata.

Asiguram atat ridicarea covoarelor de la adresa clientului, cat si returnarea acestora la adresa indicata, în functie de programul clientului in Curtea de Arges, Mioveni si zonele limitrofe.