Spalatorie covoare Giurgiu

Spalatorie Covoare Giurgiu

Spalatorie covoare Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Giurgiu: Spalatorie Covoare Giurgiu.

spalatorie covoare giurgiuSpalatorie profesionala de covoare Giurgiu dotata cu utilaje moderne pentru curatarea si igienizarea covoarelor dvs: deprafuitor, masina de spalat, centrifuga , dezumidificator, masina de finisat. Covoarele ies mult mai curate si culorile improspatate folosind centrifuga atat pentru clatire cat si pentru stoarcere.

Folosim produse profesionale pentru spalatul covoarelor, detergenti speciali care pastreaza culorile initiale, tratamente de calitate care lasa covoarele sa respire si care le dau un miros placut si imbietor.

Uscarea – poate cel mai important pas al spalatului covoarelor – se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare – camere de uscare prevazute cu ventilatie, caldura si umiditate controlate electronic!

Preluare si livrare la domiciliu, indiferent de vreme ridicati covoarele uscate in 48 ore la o calitate superioara.

Spalatorie covoare cu uscare rapida: covoare persane, covoare moderne, covoare vechi, mochete, covorase, tapiterie, pilote, coverturi etc.

Galerie foto