Spalatorie covoare Craiova

Spalatorie Covoare Craiova

Spalatorie covoare Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Craiova: Spalatorie Covoare Craiova.

spalatorie covoare craiova

Suntem una dintre putinele firme de curatatorie covoare specializate pe toate tipurile de mochete, fie că sunt mochete de trafic intens, mochete destinate zonelor rezidenţiale sau celor de birouri.

Beneficiati astfel de profesionalismul si experienta noastra dobandite de-a lungul timpului. Covoarele dvs vor fi tratate si ingrijite cu cea mai mare atentie si veti avea niste covoare spalate, curate si frumos parfumate!

Spalam covoarele dvs cu echipamente si tehnologii profesionale, le curatam si le spalam cu jet puternic de apa astfel incat covoarele vor fi spalate in profunzime, eliminand astfel praful, murdaria si bacteriile din covoare!

Folosim produse profesionale pentru spalatul covoarelor, detergenti speciali care pastreaza culorile initiale, tratamente de calitate care lasa covoarele sa respire si care le dau un miros placut si imbietor.

Uscarea – poate cel mai important pas al spalatului covoarelor – se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare – camere de uscare prevazute cu ventilatie, caldura si umiditate controlate electronic!

Galerie foto