Spalatorie covoare Constanta

Spalatorie Covoare Constanta

Spalatorie covoare Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Constanta: Spalatorie Covoare Constanta.


Spalatorie profesionala de Covoare, paturi si pilote Constanta

Despre Noi

Spalatoria profesionala de covoare  va ofera servicii de spalatorie covoare cu aparatura de ultima generatie, masina automata profesionala de spalare, uscatorie cu dezumidificare, precum si centrifuga de stors covoare, avand avantajul uscarii rapide fara mirosuri neplacute. Igienizarea covoarelor, paturilor si pilotelor se face atat prin spalare, cat si prin uscare.

Spalam covoare si mochete, pilote sau alte asternuturi de dimensiuni mari, cu ridicare si livrare la domiciliul clientului in Constanta si imprejurimi. Va oferim cele mai bune servicii de curatare, spalare si uscare a covoarelor. Folosim doar detergenti speciali: duri cu murdaria, dar delicati cu tesatura. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Desprafuirea covoarelor se realizeaza pe ambele fete cu utilaje dotate cu dispozitive vibratorii, cu aspirare concomitenta a prafului, ceea ce permite eliminarea acestuia in profunzime si totodata protejaza firele si urzeala.