Spalatorie covoare Constanta

All Clean - Spalatorie Covoare Constanta

Spalatorie covoare Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Constanta: All Clean - Spalatorie Covoare Constanta.

ALL CLEAN
Spalatorie profesionala de Covoare, paturi si pilote Constanta
0723.311.030

Despre Noi

spalare curatare covoare mochete constantaSpalatoria profesionala de covoare All Clean va ofera servicii de spalatorie covoare cu aparatura de ultima generatie, masina automata profesionala de spalare, uscatorie cu dezumidificare, precum si centrifuga de stors covoare, avand avantajul uscarii rapide fara mirosuri neplacute. Igienizarea covoarelor, paturilor si pilotelor se face atat prin spalare, cat si prin uscare.

Spalam covoare si mochete, pilote sau alte asternuturi de dimensiuni mari, cu ridicare si livrare la domiciliul clientului in Constanta si imprejurimi. Va oferim cele mai bune servicii de curatare, spalare si uscare a covoarelor. Folosim doar detergenti speciali: duri cu murdaria, dar delicati cu tesatura. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Desprafuirea covoarelor se realizeaza pe ambele fete cu utilaje dotate cu dispozitive vibratorii, cu aspirare concomitenta a prafului, ceea ce permite eliminarea acestuia in profunzime si totodata protejaza firele si urzeala.

spalatorie covoare constanta

Cu ajutorul unei centrifugi profesionale, covorul este stors si se indeparteaza aproape in totalitate apa din tesaturi. Covorul nu este afectat deloc, nu este deformat, deoarece acest echipament actioneaza conform principiilor tehnologice de ultima generatie.

Uscarea covoarelor are loc in camere de uscare, intens ventilate, cu temperatura si umiditate atent controlate! Astfel, in cateva ore, covoarele tale sunt perfect uscate!

Galerie foto