Spalatorie covoare Comanesti

Spalatorie Curatatorie textile, covoare, tapiterii, perne Comanesti - Hestia Cleaning

Spalatorie covoare Comanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Comanesti: Spalatorie Curatatorie textile, covoare, tapiterii, perne Comanesti - Hestia Cleaning .

Hestia Cleaning
Spalatorie profesionala de Covoare Comanesti
0743.137.808

Despre Noi

spalatorie covoare  comanestiSpalatoria profesionala de covoare Hestia Cleaning va ofera servicii de spalatorie covoare cu aparatura de ultima generatie, masina automata profesionala de spalare,uscatorie cu dezumidificare, precum si centrifuga de stors covoare, avand avantajul uscarii rapide fara mirosuri neplacute.

Spalam covoare si mochete, pilote sau alte asternuturi de dimensiuni mari, cu ridicare si livrare la domiciliul clientului in Comanesti si imprejurimi. Va oferim cele mai bune servicii de curatare, spalare si uscare a covoarelor. Folosim doar detergenti speciali: duri cu murdaria, dar delicati cu tesatura. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Asiguram atat ridicarea covoarelor de la adresa clientului, cat si returnarea acestora la adresa indicata, în functie de programul clientului.

Desprafuirea covoarelor se realizeaza pe ambele fete cu utilaje dotate cu dispozitive vibratorii, cu aspirare concomitenta a prafului, ceea ce permite eliminarea acestuia in profunzime si totodata protejaza firele si urzeala.

Uscarea covoarelor are loc in camere de uscare, intens ventilate, cu temperatura si umiditate atent controlate! Astfel, in cateva ore, covoarele tale sunt perfect uscate!

Te asteptam si la curatatoria noastra situata in Comanesti, strada Girlei, numarul 1 (in spatele pietii, fosta fabrica de paine).