Spalatorie covoare Campina

Spalatorie Covoare Campina - InstaCarpet

Spalatorie covoare Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Campina: Spalatorie Covoare Campina - InstaCarpet.

Spalatorie Covoare Campina - InstaCarpet
Spalatorie profesionala de covoare  Campina | SPALAM CU APA CALDA!
0766.777.706

Preluare si livrare de la domiciuliu Campina - Comarnic - Sinaia - Breaza

Despre Noi

Covoarele dau armonie si personalizeaza camera, creeaza echilibru in amenajarea spatiului. Cu toate astea, un covor absoarbe usor praful si se murdareste mai repede decat ne dorim. Tu cand le-ai curatat profesional ultima oara?

Spalatoria profesionala de covoare Campina InstaCarpet este dotata cu o linie completa de echipamente profesionale precum: desprafuitor, masina automata cu 8 perii, centrifuga si dezumidificator.

Spalarea covoarelor se realizeaza la o temperatura fixa de 40°C cu detergenti profesionali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Ne gasiti in spatele serviceului TopCar din zona Autogara / Kaufland Campina.

spalatorie_covoare_campina.jpg_2013

Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Dispunem de linie automata completa pentru spalarea covorului dumneavoastra.

 • Desprafuitor automat de covoare
 • Masina automata de ultima generatie pentru spalarea covoarelor
 • Centrifuga pentru stoarcerea covoarelor (scoate 95% din umiditate)
 • Masina de finisat covoare (aspira si periaza covorul)
 • Uscatorie profesionala ce poate usca pana la 300 mp in doar cateva ore

spalatorie covoare campina sinaia breaza comarnic

Procesul de spalare:

 • Inspectarea covorului
 • Desprafuire
 • Spalare
 • Clatire
 • Stoarcere
 • Uscare
 • Periere
 • Aspirare
 • Parfumare
 • Impachetare

INSPECTAREA COVORULUI
Pentru a putea stabili programul de spalare, metoda, tipul de detergenti si solutii speciale pe care le vom aplica, echipa noastra va analiza atent covorul luand in calcul tipul de covor, tipul de material, lungimea firului cat si indicatiile producatorului de pe eticheta covorului dumneavoastra.

DESPRAFUIRE
Ne place sa lucram profesionist si astfel nu vom face niciodata rabat de la procesul de desprafuire prin bataie si aspiratie, deaoarece un covor doar spalat, mai mult v-a imprastia murdaria. Paletele desprafuitorului si rolele vor elimina praful si toate corpurile straine fara a dauna tesaturii. O desprafuire corecta facuta profesional inseamna 80% din curatarea covorului!

SPALARE
Procesul de spalare se va efectua folosind o linie tehnologica de inalta calitate, cu 6 perii rotunde, cu apa calda la o temperatura fixa de 40o, cu detergenti profesionali si biodegradabili, calculati automat in functie de grosimea si gradul de murdarie, care nu vor afecta tesaturile astfel conducand la cresterea duratei de viata a covorului si care nu sunt toxici pentru organsim. Covoarele vor fi spalate in profunzimea lor indiferent de tipul tesaturii, pete si mirosuri deoarece folosim solutii pentru pete si solutii de neutralizare a mirosului. Dupa spalare covoarele sunt clatite si astfel pregatite pentru urmatorul proces tehnologic.

CLATIRE
Procesul de clatire se face cu un sistem de duze cu mai multe orientari simultan care stropesc covorul cu apa curata la o presiune mare, astfel incat detergentul sa fie in profunzime eliminat din tesaturi.

STOARCERE
Imediat dupa clatire urmeaza stoarcerea intr o centrifuga performanta care preseaza covorul cu presiunea reglata in functie de grosimea si structura tesaturii, care are ca rol nu numai evacuarea apei in proportie de 95% ci si fixarea culorilor.

USCAREA
Indiferent de anotimp uscarea se va face bland si rapid fara raze UV care v-ar putea deteriora culorile si tesatura, intr-o incinta cu temperatura si umiditate controlata. Atmosfera este controlata cu ajutorul dezumidificatorului profesional pentru covoare conceput special pentru a incalzi aerul si pentru a dezumidifica si a ventila incaperea.

PERIERE
Deoarece nu toate scamele si firele de par se vor elimina prin procesul de spalare vom face perierea delicat in functie de tipul tesaturii cu perii speciale.

ASPIRARE
Cu ajutorul finisorului nostru profesional, inainte de parfumare si ambalare vom elimina si ultima urma de praf.

PARFUMARE
Parfumarea covorului se realizeaza cu solutii atent alese si non-toxice.

IMPACHETAREA
Impachetarea se face atent in functie de orientarea perilor covorului astfel incat tesatura sa nu fie afectata prin roluire.