Spalatorie covoare Buzau

Spalatorie Covoare Buzau

Spalatorie covoare Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Buzau: Spalatorie Covoare Buzau.

SPALAM COVOARE BUZAU


Despre Noi

Spalatorie covoare Buzau cu ridicare si livrare gratuita in Buzau si in localitatile apropiate, prestam servicii cu aparatura de ultima generatie monodisc si jet de inalta presiune, uscatorie cu dezumidificare, precum si centrifuga de stors covoare avand avantajul uscari rapide fara mirosuri neplacute. Venim rapid la usa dumneavoastra cu covoarele spalate si uscate! De obicei, maxim 3 zile lucratoare. Preluam rapid covoarele si ne apucam de treaba in max 24 de ore!

Folosim solutii profesionale si echipamente adecvate pentru ca rezultatul sa fie unul cat mai bun. Avem grija sa nu deterioram covoarele, sa miroasa bine si sa fie curate!

Ne concentram pe servicii ireprosabile, rezultate perfecte si covoare care sa isi recapete culorile si sa fie ca noi! Avem o experienta de peste 5 ani in domeniul spalarii covoarelor si personal cu vechime in domeniul in care activam. 

Folosim utilaje specializate ce extrag excelent praful si murdaria de pe covoare. Astfel, se evita imbacsirea covorului si rezultatul este unul foarte bun.

Cu ajutorul unei centrifugi profesionale, covorul este stors si se indeparteaza aproape in totalitate apa din tesaturi. Covorul nu este afectat deloc, nu este deformat, deoarece acest echipament actioneaza conform principiilor tehnologice de ultima generatie.

Uscarea – poate cel mai important pas al spalatului covoarelor – se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare – camere de uscare prevazute cu ventilatie.