Spalatorie covoare Buzau

Spalatorie Covoare Buzau - Magic Carpet

Spalatorie covoare Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Buzau: Spalatorie Covoare Buzau - Magic Carpet.

SPALATORIE PROFESIONALA DE COVOARE BUZAU
MAGIC CARPET
0771.466.701
Preluare si Livrare Gratuita!

Program
Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sambata: 09:00 - 14:00

Despre Noi

Magic Carpet - Spalatorie profesionala de covoare Buzau este dotata cu echipamente de ultima generatie, masina automata profesionala de spalare, uscatorie cu dezumidificare, precum si centrifuga de stors covoare, avand avantajul uscarii rapide fara mirosuri neplacute.

spalatorie covoare buzau

Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Folosim utilaje profesionale de la unul dintre cei mai mari producatori de utilaje destinate industriei de curatare a covoarelor.

Datorita echipamentelor noastre de ultima generatie si a celor mai buni detergenti din domeniu, poti avea incredere sa ne lasi sa ne ocupam de covorul tau cu servicii de calitate si cu profesionalism.

Pastreaza un mediu curat in casa ta, oferind confort si siguranta celor dragi. Covoarele mai curate semnifica o casa mai curata.

Servicii

spalatorie curatare covoare buzau

Desprafuirea covoarelor
Pentru desprafuirea covoarelor folosim masina automata de indepartare a prafului, a nisipului si a altor componenti ramasi in covor. Batatorul profesional de covoare asigura eliminarea aproape in totalitate a prafului si a altor particule fine datorita paletelor care lovesc covorul in repetate randuri. Masina este asigurata cu un sistem de inchidere care nu permite imprastierea prafului si contine un recipient pentru retinerea acestuia. Acest proces este foarte important deoarece asigura usurarea spalarilor ulterioare.

Spalare, clatire si limpezire
Pentru o spalare eficienta, folosim masina de spalat covoare care este prevazuta cu perii rotative, perie circular si paleta de indepartare a spumei. Procesul de spalare cuprinde mai multe etape: aplicarea detergentului pe covor, periajul, clatire si de limpezire. In procesul de clatire folosim o cantitate suficienta de apa pentru a elimina in intregime detergentul. Este foarte important sa stii ca masina are o turatie mare de stoarcere a covorului, usurand etapele ce vor urma pentru uscarea covorului

Detergenti profesionali
Folosim detergenti creati special pentru covoare, indiferent de materialul din care sunt facute acestea. Totodata, datorita detergentilor folositi, covoarele spalate la Magic Carpet prezinta o rezistenta remarcabila impotriva murdariei, prevenind acumularea prafului sau a altor elemente care intra in covor. Componentele de curatare incluse in detergenti scot rapid si eficient orice fel de pata, protejand in acelasi timp covorul si oferindu-i un miros placut pentru o perioada lunga de timp.

Dezinfectanti profesionali
Cu ajutorul dezinfectantilor profesionali, covorul tau va primi o neutrazilare fara urme, cu o actiune microbiologica rapida si garantata. Folosim produse eficiente contra bacteriilor si a germenilor problematici pentru ca tu sa ai un covor igienic si proaspat. Stim cat de important este acest aspect mai ales pentru cei cu copii mici, de aceea acordam o atentie sporita pentru tot ceea ce implica procesul de desinfectare a covorului.

Covoare dimensiuni mari
Pentru covoare de dimensiuni mari sau care nu pot fi introduse in masina noastra de spalat, folosim masina manuala profesionala de curatat covoare. Aceasta contine o perie rotativa si un motor puternic care asigura o actiune mecanica excelenta de spalare si curatare a covorului. Masina va fi impinsa manual pe toata suprafata covorului, actionand nu doar ca spalare, ci si ca indepartare a scamelor nedorite. Il utilizam pe orice tip de covoare, mochete, carpete.

Stoarcerea covoarelor
Pentru stoarcerea covorului folosim centrifuga pentru stoarcere. Aceasta este dotata cu un sistem de clatire care elimina aproape in totalitate excesul de apa din covor, extragand apa pana aproape de uscare. Datorita tehnologiei avansate, aceasta elimina orice risc de deformare a covorului sau de decolorare a franjurilor care poate aparea in timpul scurgerii apei. Masina este dotata cu timer. Se va opri automat dupa procesul de stoarcere,

Uscarea covoarelor
Uscarea covorului se face prin plasarea acestuia intr-un uscator profesional. Uscatorul nostru este prevazut cu un dezumidificator care ajuta la uscarea covorului. Covorul va fi lasat in acest uscator atat timp cat va avea nevoie ca tu sa il primesti perfect uscat.

Finisarea covoarelor
Dupa ce covorul tau a fost uscat si va avea nevoie de infrumusetare, vom folosi un aspirator special care va indeparta ultimele scame sau ultimele fire de par de animale ramase in tesatura covorului, oferindu-i astfel un aspect impecabil.

Ridicarea si livrarea covoarelor
Livrare gratuita pe suprafata orasului Buzau. Pentru zonele limitrofe ale orasului Buzau avem ridicare si livrare gratuita in limita a 15 km.