Spalatorie covoare Bran

Spalatorie Covoare Perne si Paturi Brasov - Spalatoria 123

Spalatorie covoare Bran reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Bran: Spalatorie Covoare Perne si Paturi Brasov - Spalatoria 123.


Spalatoria 123 BRASOV

Spalatorie profesionala de covoare Brasov | Tratament cu Ozon

Curatatorie perne din puf si pene | Spalatorie paturi pilote

0755.862.732

Ridicari saptamanale si din imprejurimi Brasov

Ghimbav, Codlea, Vulcan, Cartier Izvor, Sacele, Lunca Calnicului

Cristian, Rasnov

Sanpetru, Harman, Prejmer

Despre Noi

Spalatorie de covoare, perne si paturi profesionala in Brasov cu experienta. Oferim servicii de calitate, rapiditate si mobilitate. Spalatoria 123 Brasov ofera o gama larga de servicii in domeniul curateniei. Pe langa spalatoria de covoare/mochete / curatatoria de perne ( 100% ecologica ) si spalatoria de paturi si perne in Brasov.

Spalam traditional, mecanizat cu apa si sampon de covoare. Folosim detergenti profesionali, linie mecanizata de spalare pe baza de perii si jet de apa pentru spalare in profunzime. Inainte de spalare covoarele se desprafuiesc, sunt verificate de eventuale pete, iar apoi incepe spalarea propriu-zisa.

                                     

Clatim si stoarcem intr-o centrifuga speciala apoi ducem covoarele in camera de uscare unde folosim temperatura si ventilatie controlate pentru a le usca.

spalatorie covoare brasov

Spalatorie covoare Brasov
Serviciu de spalare a covoarelor cu detergenti profesionali, inlaturarea petelor, uscarea covoarelor cu ajutorul centrifugii si a uscatorului profesional de covoare urmat la final de finisarea covoarelor prin aspirare, periaj si aplicarea unui parfum discret, optional se aplica tratament de improspatare si igienizare cu ozon.

 

Spalatoria de covoare 123 aduce in premiera in Brasov serviciu NOU de igienizare si sterilizare a covoarelor pe baza de ozon !

 

Tratamentul covoare u OZON brasov

Ce este Ozonul?
Ozonul, cel mai puternic oxidant si dezinfectant din lume aflat la indemana omului. Capacitatea sa de oxidare este depasita doar de fluor, insa toxicitatea fluorului face ca acesta sa nu poata fi utilizat casnic sau industrial.

Ozonul este o molecula formata din 3 atomi de oxigen. Ozonul este un alotrop al oxigenului, fiind numit si “oxigen activ” sau “oxigen triatomic”. Formula chimica O3. Moleculele de ozon formeaza un gaz al carui capacitate de oxidare este foarte puternica, ceea ce face ca ozonul sa fie un excelent dezinfectant, dezodorizant si virulicid. Revine repede la starea de oxigen. Nu lasa reziduri. Complet ecologic.

Ce face Ozonul?

  • Tratamentul cu ozon este cel mai puternic oxidant si dezinfectant folosit pentru tratamentul de improspatare si igienizare covoare.
  • Fara niciun agent chimic de sinteza, te scapa nu doar de mirosuri, ci si de germeni, de mucegai, ciuperci si acarieni.
  • Covoarele Dumneavoastra vor fi desavarsite prin tratamentul cu ozon

 

NOU – Ridicari saptamanale si din imprejurimi Brasov

  • Ghimbav, Codlea, Vulcan, Cartier Izvor – Tarlungeni, Sacele, Lunca Calnicului
  • Cristian, Rasnov
  • Sanpetru, Harman, Prejmer

Curatatorie de perne

Curatarea ecologica a pernelor din puf si pene

Curatatorie de perne brasov.jpg

Din dorinta de a avea o casa cat mai curata, am adaugat serviciul de curatare eco a pernelor.

Acesta se realizeaza cu ajutorul unui aparat special, este o curatare uscata, sterilizare si dezinfectare cu ajutorul lampilor bactericide UVC.

Preturile noastre pentru perne( includ transportul pentru persoanele care nu se pot deplasa/nu au mijloc de transport, curatarea si un dos nou de perna).

Spalatorie paturi pilote
Serviciu de spalare paturi si pilote cu detergenti profesionali, inlaturarea petelor, uscarea paturilor/pilotelor cu ajutorul centrifugii si a uscatorului profesional.