Spalatorie covoare Bragadiru

Spalatorie Covoare Bragadiru

Spalatorie covoare Bragadiru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Bragadiru: Spalatorie Covoare Bragadiru.

spalatorie covoare bragadiruOferim servicii de spalatorie covoare cu echipamente industriale automate, periere, uscare, precum si centrifuga de stors covoare, avand avantajul uscarii rapide fara mirosuri neplacute. Ne deplasam la domiciliul clientului pentru ridicarea/livrarea covorului pe raza judetului Ilfov.

Desprafuirea covoarelor se realizeaza pe ambele fete cu utilaje dotate cu dispozitive vibratorii, cu aspirare concomitenta a prafului, ceea ce permite eliminarea acestuia in profunzime si totodata protejaza firele si urzeala.

Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Ai covorul murdar sau patat? Apeleaza acum la spalatoria profesionala de covoare Bragadiru Iti ridicam covoarele de acasa, le curatam si ti le aducem inapoi !

Spalatorie covoare Bascov cu uscare rapida: covoare persane, covoare moderne, covoare vechi, mochete, covorase, tapiterie, pilote, coverturi etc.

Galerie foto