Spalatorie covoare Baicoi

Spalatorie Covoare Baicoi X-PERT CLEAN

Spalatorie covoare Baicoi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie covoare Baicoi: Spalatorie Covoare Baicoi X-PERT CLEAN.

X-PERT CLEAN
Spalatorie profesionala de covoare
0724.217.229 / 0744.530.129 / 0744.538.093

Zona de acoperire:
Bucuresti 

Ilfov

Prahova

Despre Noi

spalatorie-covoare-campina-bucuresti-prahova

dezinfectare cu ozon campina

Personalul nostru lucreaza in doua echipe: 12 spalatori ce curata zilnic 1000 MP de covoare si 7 echipaje ce colecteaza si livreaza zilnic, acoperind urmatoarele arii: Bucuresti, Ilfov si Prahova.

Spalatoria profesionala de covoare X-Pert Clean este dotata cu o linie completa de echipamente profesionale precum: desprafuitor, masina automata cu 8 perii, centrifuga si dezumidificator. Spalam si uscam covoarele dvs in 24 ore indiferent de vreme! Covoarele dvs. vor avea parte de un tratament special: inlaturarea petelor, inviorarea culorilor si eliminarea mirosurilor neplacute.

Desprafuirea

Prima etapa in curatarea covorului/mochetei este desprafuirea covorului sau curatarea de praf, par si impuritati. Prin aceasta operatiune se asigura atat desprafuirea prin vibratii cat si aspirarea acestuia

Desprafuirea covorului cu ajutorul unui utilaj automat. Prin eliminarea initiala a prafului din covor ne asiguram ca la momentul umezirii covorului acel praf nu se va transforma in namol, care e foarte greu de eliminat.

Spalarea

Dupa ce covorul a fost curatat de praf si de impuritati urmeaza etapa a doua si anume spalarea covorului. Spalarea propriu zisa se executa cu un utilaj complex. Trenul automat de spalare cu 8 perii rotunde si o perie cilindrica care piaptana delicat covoarele.

Toate procedeele necesare spalarii covoarelor sunt facute de acesta: prespalare, spalare, clatire si rulare.

Aplicarea detergentului lichid si a balsamului, special conceput pentru covoare.

Stoarcerea

Stoarcerea covoarelor se realizeaza cu ajutorul unei centrifugi performante.In urma introducerii covorului in centrifuga, peste 95% din apa din covor este eliminata. Centrifuga nu doar stoarce covoarele, ci are si rolul de a fixa culorile covorului.

Centrifuga pentru stoarcerea covoarelor se poate roti cu peste 1400 rpm, reducand astfel timpul necesar uscarii chiar si la cateva ore.Totodata, stoarcerea covorului prin centrifugare fixeaza culorile acestuia si protejeaza tesatura.

Uscarea

Procesul de uscare a covoarelor are loc intr-un spatiu interior, intr-o camera special amenajata, din sediul nostru. Atmosfera este controlata cu ajutorul dezumidificatorului profesional pentru covoare. Acesta este conceput special pentru a incalzi aerul pana la maximum 50°C, pentru a dezumidifica si a ventila incaperea. In aceste conditii, covorul se va usca rapid si complet, in doar cateva ore, fara a fi necesara expunerea sa la soare, fapt ce poate dauna culorilor si tesaturii.

spalatorie curatare covoare campina ploiesti bucuresti

Spalarea covoarelor face parte din rutina fiecarei case, procedura ce trebuie urmata cel putin o data pe an pentru a va bucura un timp indelungat de culorile vii si aspectul nou al covoarelor.

Praful din covoare se transforma in noroi cand se amesteca cu apa nesesara spalarii, de aceea spalatoria noastra recomanda:

 • desprafuirea covoarelor inainte de spalare cu desprafuitorul automat de covoare.
 • elimina cea mai mare parte din praful retinut in fibra covoarelor
 • scoate pietricelele din covoarele cu fir lung de tip shaggy

Spalarea covoarelor cu masina automata de spalat asigura:

 • o curatare uniforma a covoarelor si
 • reduce considerabil consumul de apa, energie si efort fizic.

Eliminarea apei si a impuritatilor din covoare e cea mai mare provocare. Aceasta se face foarte usor cu ajutorul centrifugii de stors covoare:

 • clateste covoarele cu adaos de apa curata in prima parte a stoarcerii
 • in doar 3 minute, 95% din apa din covoare este eliminata

Servicii

 • Proces de spalare si uscare rapid, 24 de oreservicii spalatorie
 • Curatare pete persistente si urina
 • Curatare covoare din lana
 • Monitorizare video a procesului de spalare
 • Infoliere si parfum incluse in pret!

Nu spalam covoare din piele, matase sau vascoza.

Pentru covoarele mai mici de 1MP, calculul tarifului se face cu 1MP.

Echipa noastra se va ocupa de preluarea si livrarea covoarelor de la usa domiciliului dumneavoastra.

Va rugam sa aveti covoarele rulate la usa, plata se face la livrarea covoarelor.

Livram fiecare comanda in 48-72 de ore.

Va rugam sa ne acordati un interval de 2 ore pentru operatiunile de ridicare sau livrare.

Luni - Sambata: 08:30 - 16:30

Galerie foto